Studio Straal

Wat leuk dat je hier terecht gekomen bent! Ik ben Mieke, zaakvoerster van ‘Studio Straal‘ en die topper op de stoel is Marieke. Deze lieve madam komt mij versterken en jullie extra verwennen op wisselende momenten. Een jong gedreven team dat altijd voor je klaarstaat!

We blijven opleidingen volgen zodat we het kapsel helemaal op jouw wensen kunnen maken. Dit in combinatie met de nieuwste technieken en trends. Opleidingen van kniptechnieken, color expert, opsteekkapsels... we vinden het allemaal geweldig!

Nice to meet you!

Let's get cosy!

Wat wij super belangrijk vinden is het vertrouwen en de gezelligheid in de kappersstoel. Voor een babbeltje, je kapsel-struggles... we helpen je hier met veel liefde bij. Met een oprecht en eerlijk advies staan we voor je klaar. Wat vinden we het fijn om van jou de nog mooiere versie van jezelf te maken!

Het kapsalon is gelegen in een doodlopend straatje, met genoeg parking en in een heel rustige omgeving. Hier kan je dan ook extra van genieten in de stoel, de rust in ’t groen. Met af en toe het gekwetter van ons ertussen ;).

We heten je graag welkom in het kapsalon!

Boek je afspraak online

We love our products

Up-to-date blijven met de nieuwste producten, zacht voor haar, hoofdhuid en planeet. Dat is waar we voor staan! Samen met Kevin Murphy. Door de juiste producten te gebruiken, heb je zoveel meer plezier en gemak met je kapsel! Dit kan volledig met onze producten. Deze zijn parabeen-, sulfaat-, silicoonvrij én cruelty free. Leuk weetje: Al onze verpakkingen zijn 100% OWP (Ocean Waste Plastic). Wij zijn er om jou hierin volledig wegwijs in te maken.

Elk seizoen hebben we ook een leuke collectie juwelen. Al jaren verdelen we BIBA met veel trots. Laat je betoveren door de leuke kleuren, modellen en fleur je outfit helemaal op! Maak je outfit extra af met leuke haaraccessoires voor volwassenen en kids.

Je kan bij ons ook terecht voor een mini collectie aan Lief Leven artikelen. Zo maken we samen deze wereld een beetje lichter.

Extra leuk! Je kan de producten en accessoires ook op onze webshop vinden! Heb je een vraagje? Aarzel niet en vraag het via de chat, wij helpen je graag verder.

Naar de shop

Relieve your stress

Wat bij ons centraal staat in het kapsalon is de innerlijke rust. Eventjes weg uit de dagelijkse sleur. Een momentje voor jezelf om volledig te ontspannen, met een lekker kopje thee of koffie erbij.